Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet är tufft och livströttheten enorm...då väntan på detta under är större än mina tankar rymmer.


Käftsmällar




För trött
för att




andas



livet
en käftsmäll





i ansiktet





låter mörker
svepa



över tillvaron



Utanför
strålar





tidig vårsol
till krokusdans




Fri vers av sommarmoln
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-03 09:18



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkännande.
Starkt fångat och mycket vackert.
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Känns igen!
2015-03-03

  Onomatoprofet VIP
nä ANDAS nu
andas
and
d
du
u
tu

2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln