Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger att du är död

Vaknar med låst käke.
Drömde om dig.
Sitter under bordet.
Händerna över öronen.
Du letar och skriker.
Jag kryper fram.
Första slaget.
Blundar.
Andra.
En spark.
Tredje, fjärde, femte.
Räknar för att vägra.
En smekning.
Så djävulskt.
Du ska
Aldrig
Smeka mig
igen.

Åren går.











Fri vers av Lehva VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-03-03 11:35



Bookmark and Share


  aol
Berörande starkt,
2017-10-29

  Anya VIP
Starka bilder frammanas. du lyckas verkligen här. Så kärnfullt jobbar du med textens smärtsamma händelser. Sista raden är en skicklig vändning. BRAVO!!! Sparas!
2015-03-11

    ADI Nehlin
stark och berörande text
2015-03-09

  dubbelve
Rysningar tårar i ögonen och stum. Du är fantastisk! Blir ett bokmärke.
2015-03-07

  KattenKin VIP
Starkt och mycket berörande, bra skrivet om det hemska så många kvinnor upplever. Behöver vädras och mörkertalen undrar man ju över ibland.
2015-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande...
2015-03-04

  Annie b'larsson VIP
Segern över en sådan djävulsk person måste vara styrkan att inte sjunka till dens nivå. Oerhört stark text.
2015-03-03

    ej medlem längre
Dina ord sänder rysningar i hela kroppen att läsa.

2015-03-03

  i af apa
så jävla
berörande...!!
2015-03-03

  bittemi VIP
Starkt berörande
2015-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Så hemskt och bra du skriver om ondskan. Tror du fick styrka trots allt. Känner igen den scen du beskriver.
2015-03-03

  objekt3
en rosa för stunden intelligens befriad spielbergs dinosaur grät i örat på en bit kött
2015-03-03

  walborg
Kraftfull text
2015-03-03

  WyS VIP
Smärtsamt uppvaknande! Själens beslutsamhet inger styrka.
2015-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Innehållet i texten är lika mörkt som färgen på bokstäverna!
Avslutet förmedlar styrka och beslutsamhet.
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP