Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skeppsbruten fortsätter navigera efter himmelns visare.


Naufragat

Resterna av mitt försvar
som förkolnade bitar

Skärvor av snäckan
som krossades
under din fot

Elden har slocknat
och havet tystnat
vinden kyler sanden

Resterna av mitt försvar
betraktar en rastlös vandring
under stjärnors glöd




Fri vers av Ada P VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-03 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP