Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quality targets

Under akternas alternativa anleten
andas pinsamhet och skam

Du, skådespelare och tjuv

Så när projiceringarna upphör
går den sanna människan fri

medan den falska går in i beredskap
inför nästa föreställning




Prosa av Ada P VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-01 22:19



Bookmark and Share


    Adonis
Alltså snyggt! I såna här texter är du i ditt esse. Mästerligt tycker jag. Hela texten är som en grovgängat mutter som vridits om över mitt huvud och fastnat. Tycket mig skönja virveln igen och en nödställd hittat sin livboj. Fast den här muttern flyter inte... utan du ruckar på den som du försöker vrida den runt en rostig skruv i järn. Du ber inte om att skruva ner tillvaron med den här som i din Earl Grey dikt, utan du skruvar den istället uppåt. Som du bygger upp nån sorts ställning för att ta värn med ett vapen av ord. Sen tycker jag också att genom att du duar mig som läsare så riktar du ditt vapen av ord. Quality targets. Bra titel!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP