Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofé

Du beträder en yta
av obesjälade rum

Inbjuden
infinner sig känslan
av personligt värde

Du gjorde mig till din
fruktbarhetsgudinna

Vår oskuld lät sig förledas
in i en fantasilek
en i sagans lekfulla varning




Fri vers av Ada P VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP