Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grötiga rim.,En gammal god tradition att tvingas rimma innan julgröten får avnjutas har framkallat många poetiska ådror


Grötrim

Yxi Havanna Kaxi
Jag äter gröt när jag åker taxi.

Här har jag letat flera timmar
för att hitta gröt som rimmar.

Hoppsan jag spillde varm gröt på duken.
Tur att jag inte brände kuken!

Gröt så söt.
Mandel och Zinfandel.
Skål!




Bunden vers (Rim) av EssoBesso
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-04 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso