Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven en morgon då tidningen uteblev


Flygpost

Port efter port
brevbäraren på semester
i skidbacken




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-04-12 13:30



Bookmark and Share


  Cris
Finurligt...
tror att han har det jätteskönt..
i backportarna ...
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström