Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku skriven på stående fot


Trött trio

Vilande
på tre ben
tre änder




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström