Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku när jag varken visste ut eller in


Rastlös

Inga hundar
rastgårdens grind
öppen




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 09:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En öppen grind
för väder och vind
där kan ju tankar,
komma och gå,
och nå´n kan ju då
komma och hälsa på...
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström