Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU från Körsbärsblommans dag


Amors polare

Bågen spänd
ett okänt par passerar
träffbilden




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 611 gånger
Publicerad 2008-05-31 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström