Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven på väg ut ur staden


Fri sikt

Stannar
för rött ljus
Aah, månen




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 598 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström