Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU utom tävlan


Nationalsång

Joggingtur
koltrasten betraktar
sothönan




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 23:25



Bookmark and Share


    Konstifert
Litet kan beskriva mycket, jag gillar djurmetaforerna
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström