Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu den 4 mars

Livet är så skört
sällsamt uppfylld av sorgen

cancerdöd skördar

 

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-04 19:11



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande
2015-03-04

  RitaBrunner
Beklagar!
2015-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Fin senruy. Du har rätt, cancern
skördar flera i bekantskapkretsen.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER