Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veljeni minullakin on ikävä Sinua



Tuuli hiljaa

kotikoivuja tuudittaa

oksat roikkuvat alhaalla

ne itkevät

odottavat kotiin tuttua ystävää

saunavastan tekijää

ei nouse savu

saunan piipusta

pihalla on ihan hiljaista










Fri vers av maija tuori
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 19:42



Bookmark and Share


  walborg
Surun kauniin kuva ...
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori