Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild; tusen ord av ingenting.


Ramverkstad


Inom ramen av fyra väggar:
- Här finns inga andra flykter än undanflykter.







Fri vers av S.Jas
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-04 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas