Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet överlever döden




gamla rynkor kräver liv
döden slätar långsamt ut
trötthetens grävande kiv
är framme vid sitt slut

gumman ligger vackert kall
slit och faslig kärlek vilar
fårornas framfart är nu all
nådens hud rynkor healar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 21:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vemodsvackert på ett speciellt sätt. Fin livsinsikt !
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP