Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av Natten

I begynnelsen, i existensens blivande värld
Av rädsla jag mättats, paranoida tankar håller mig närd

Från ett gap av mörker så tryggt, en varelse så mörk och skygg
Från mörker kommer ljus, men jag är blott en lus

Jag är inte som er, vi är många och vi är fler
Ni kan blott beskåda den annalkande tid, plågas av det som sker

Vi kom från dimensioner för er så skrämmande
Vi är skapta av tankar för er så främmande




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 260 gånger
Publicerad 2015-03-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord