Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderns givande mjölk

Oh Lilith mörka gudinna, nattens fackla
Led oss mot nya tider, låt de bestående pelarna vackla
Nya dimensioner tar vid
Efter lång djupgående strid

Inled en nya era, låt de mörka segra
Av Urkaos blev du till, när existensen stod still
I dina händer hatet du skall vaska, när mänskligheten blir till aska
Stålbad du bestått, godtrogna du förrått




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 267 gånger
Publicerad 2015-03-04 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord