Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej av denna värld

Ej av denna värld:

Jagad av människor som mig skyr
Från verkligheten jag flyr

Deformerade hånfulla flin
Vedervärdiga äckliga svin

Ekande skratt hörs runtom
Mentala demoner framom

Verklighetens barriärer bryts
Barriärer som av gudomliga lagar styrts

Krossad i tusen bitar likt en vas
I mitt sinne hörs denna förhatliga fras




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-04 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord