Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionens utmarker

Skala av mitt skinn, öppna min själ
Beträd mina sinnen, trots att du ej vill mig väl

En värld bortom, en skapelse utan dess like
Beträd ej okända marker, beträd ej förruttnelsens rike

Kan du förstå hur jag formar min syn?
Kan du förstå hur jag vill dränka dig i den ruttna dyn?




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord