Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt


Plötsligt i natten
uppspärrad blick av insikt
månen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-06 13:25



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Igenkänner!
2015-03-09

  Nanna X
tycket väl jag fick en uppspärrad blick från ovan härom natten ; )
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP