Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion är ett maktmedel mot uppror




att samlas i en gemensam tro på kärlek
är att darra tillsammans

för att inte tro man ska dö
när inget blir bättre
så börjar man tro
på en deus "ex machina"

den nedstigande räddaren

psykiatrin
är dålig på sånt här
men det borde hjälpa
med att tala om saken
på mänskors vis

jag skulle inte ha nåt emot den religiöse
om den inte vore så kategorisk
i sin intelligens

men överallt saknar jag blod
i ett vanligt
övergivet
hjärta




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-06 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP