Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gemensam resa

Nu börjar allt det nya ta form
Början på en livslång resa
För dig och mig

Tillsammans har vi skapat ett liv
Ett liv som vi ska värna om och forma
Alltid finnas för
Och stötta

Nu börjar våran gemensamma resa
Som blivande föräldrar

Ett ansvar som aldrig tar slut
En kärlek som finns där livet ut






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-07 00:24



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja den kärleken följer en hela livet och vilken skön känsla. Ska jag gratulera dig ifall det är självupplevt?
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP