Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tokfnatt i våryran


EN VÅRLIG HYMN

Jungfrulig vår... så syndigt skön
lockar i aromer... ljuvligt grön
doft av ambrosisk vanilj
in i rosens blad... jag vill
hoppa och dansa
likt en mandrill
i extasisk avansa

Jag kan ej låta bli
att chansa
uti vårens eufori
med krumbukter och konster
ha en hög-lövlig önskan
att bland blad och blomster
få ta ett bad i grönskan.




Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-07 11:44



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Mmmmmbbjjuhjknnnmmmmssshhhmmmmmooooooooo
gott gotyt got gott
2015-03-07

    ej medlem längre

Målande..talande vackert om våren!
2015-03-07

  Kim VIP
Ja fast det verkar mest vara fåglarna som är våryra vad jag kan se!
2015-03-07

  KattenKin VIP
Yster vårdans i text med vårdoft, så fint!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP