Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt in i kärlek

jaget och orden

är borta idag

då kommer den där

inre rösten

på besök igen

Lugnt förmanar den

att ta emot det goda

öppna upp

ge kärlek även

till det egna

som ligger där

inunder

väntande

Hade nästan 

glömt bort dess

existens

i min obalans

så berör det mig

mycket djupt

i tacksamhet




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-07 12:15



Bookmark and Share


  aol
Stark känsla som berör en på djupet,
2015-05-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit med inlevelse och känsla!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP