Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissa kvinnans flaggstång

i stället för att googla på

hur man tvättar små runda

mattor i tvättmaskin

borde jag kanske googla

på internationella

Kvinnodagen som står

är idag och jag googlar

då står det oxå 8 mars

Man får förmoda att det

beror på att vi behöver

TVÅ stycken dagar minst

av alla dessa trehundra-

sextiofem årsdagar

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 12:50



Bookmark and Share


  aol
Mannen då
2015-03-31

  Lars Hedlin
JA alla dagar är viktiga för alla människor!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP