Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


DET EVIGA LIVET

Jag är något litet av
universum.
Något av stjärorna,
solen och planeterna.
Jag är något av luften,
jorden och havet.
Jag är något av
skogarna, blommorna
och gräset.
Jag är något av det
stora.
Jag är något av det
minsta.
Jag är av det eviga
livet.





Fri vers av Ingvar Björkdahl
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-07 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2015-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2015-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Fastnade speciellt för den sista raden.
2015-03-07

  lila fjäderblomman VIP
Gillas!
2015-03-07

    maija tuori

fina tankar......
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl