Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambulerande tygförsäljare förför flickor.


KNALLELAND

"Kan jag, snälla, få ha dig?"

Din doft blir kvar
i mig
min hud
sidenrocken
och allt du rört vid
med dina händer
- De allra vackraste!




Fri vers av Ada P VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP