Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelsen är ovaraktig som influensan.


Övergång

Din längtan har ebbat ut
och låter min längtan
flöda
över bredden
bryter vallen
svämmar över
dränker in

Brottas naken
mot hudens bränningar
som nagelfar dig
i din flykt







Fri vers av Ada P VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP