Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilandets Vara gott ha på lut...

Kan ej köpas, men kropp till viloläge
kan stöpas! Och kan till och med s t r ä c k a s u t...
På en säng eller i en stol vilas ut! Ett gott beslut!
Om inte livet helt plötsligt i förtid bara ska ta slut...

Detta har ju sagt många gånger förut:
En kropp som ständigt är på topp
och accelererar mer i livets lopp
får så klart till i livet ett snabbt rekord:
Hann först till stopp!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-03-08 11:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra formulerat!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt