Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sägs




att den ptolemaiska låshaken
har setts till
på sista tiden

???

jo, den spasmodiska versionen

fan tro´t !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2015-03-08 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP