Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kanten


I kanten av
korttidsparkeringen
ensam snöhög




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-08 14:05



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
här finns ett stråk av melankoli - bra förmedlat.
2015-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Det är det värsta med just korttidsparkeringar. Men snöhögar slipper åtminstone betala för sig. Numera är vintrarna så korta att till och med bilar hinner med att stå där tiden ut.
2015-03-08

  Ponkla
Bra skrivet!
2015-03-08

  Ingrid Trolle
Instämmer med
Kyreus här nedan
Bra!
2015-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra!

2015-03-08

  KYREUS of Sweden
Metreologisk
metafor.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP