Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel II









mannen dricker. kaffekoppen
visir mot rusningstiden. dricker
sig själv i den som om han hatade
världens horaktiga sätt att gröpa.
ur hans tid liv fukt klarhet socker
på det strör han extra mycket.















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-08 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar dramats dynamik här, från lugnt upp till hetsigt och ner igen, allt i samma bild r:en i rad fyra är väl passande. sånt här läser jag gärna mer av.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism