Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (om mossa och dagg)


Ett mossgrönt Eden
med daggdroppar i solen
under rotvältan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-09 13:53



Bookmark and Share


  Deva
Det gäller att böja sig ner och se även daggdroppar i all sin obetydlighet!
2015-03-10

  lila fjäderblomman VIP
känns som om det finns en hel vacker sagovärld, där under rotvältan-fint.
2015-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Bara älskar mossa
Skön läsning o bättre än frossa
2015-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Ett mossparadis. Vacker haiku.
2015-03-09

  Nanna X
liten mossa (med dagg) välter ofta stor rot.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP