Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liv som du bär

 

Jag känner som du vore

mitt strängaste allvar

min absoluta känslighet

mitt oavlåtliga begär

min kamp är du

min egen vilja nog

jag låter dig vara

allt som jag inte är

då kan jag få dela

det liv som du bär.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-09 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP