Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som mig



Jag letar ord
Men dom kommer inte
Trasas upp och slits sönder
Som såret i min mungipa

Känner blodsmaken
Och slickar mig hungrigt om läpparna

Ser du mig nu?

Klart som fan att du inte gör
Jag är den osynliga
Och jag slår hårt när jag kommer

För i natt ska jag prata med döden igen
Han kommer alltid för att stryka håret från mitt varma ansikte
Det är vackert
Så jävla vackert
Och trasigt

Som mig




Fri vers av Tess74
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-09 22:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Intensivt och starkt..kram
2015-03-11

    Jim Friberg VIP
Gamle döden sitter på många hemligheter.
2015-03-09

  Hon kallar sig poet VIP
Sårbart
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74