Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
killingbells...


Hiv och smitta

"Ja , jag vet vad du har gjort.

Jag kommer dit på måndag och tar rätt på dig.

Fy fan. Trodde aldrig du skulle sänka dig så lågt.

Du är ju en sjuk människa. Du är psykotisk."

"Har du gjort det? Har du skickat den där bilden till henne?

Gör inte det. Snälla, gör inte det"

 

 

Men jag var inte snäll, jag vill inte heller bli fotad i arslet och bli delad ut på nätet...

knullepsykos med bluetooth.

Man kan bli biten av sig själv med den lilla blåtanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2015-11-21 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP