Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva genom Freuds stadier


Det är verkligen synd
att vi dödar Freud
varje epok
men han får skylla sig själv

han rör upp våra känslor
kring kärlek och ilska
tillgivenhat
fast vi inte vill

det är inte mycket vi vill
men vi rår inte för
att vi vantrivs
i kulturen

varje längre möte
blir oralt när vi går i passion
analt när vi hävdar vår självständighet
en relation när vi börjar tala genus

det är inte mycket vi vill
de e bara hänga på
när det instängda djuret
har fått upp vittring




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-10 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var kultragiskkul med en känsla av verklighet, som att stiga ut genom dörren och in i livet

2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP