Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till predikaren











fy satan. vad din pung hänger ned
när du böjer dig för jesus järnhand
och rodnar som flickorna. du brände
på bål flickor kinder flammor kors
din hänghud bär rund trovärdighet
i egenskap av manligt könsorgan
inte mer. rutten fallfrukt i trädgård
























Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-10 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism