Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag nu?

På några få sekunder så förändras hela mitt liv. Jag har precis lärt känna mitt nu gamla liv och då kastas jag ut ur den relativt trygga näraron och ut i det okända igen. Livet har en tendens att göra så.

Nu balanserar jag på kanten igen. Jag är vilse men jag är också fri. Fri från den som en gång var hela min värld och som sedan gjorde mitt liv till ett helvete.
Vad gör jag nu? Kan någon svara på det? Vad gör jag nu?
Helvete.




Fri vers (Fri form) av FallenDuva
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-10 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenDuva
FallenDuva