Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid din

Med ett totalt självförtroende så säger du att du äger mig och jag förnekar det trots att vi båda två vet att det är en lögn. Du behöver bara knäppa med fingrarna så är jag vid din sida igen för älskling jag är och kommer alltid att förbli din. Det är sorgligt, att någon som du har makten över mitt hjärta men jag kan inte rå för det för jag vill ha dig hela tiden. Det som stör mig mest är att du vet vilken makt du har över mig och mitt hjärta och jag ville inte ge dig den makten men du tog den innan jag hann dra efter andan. Jag kommer alltid att vara din tyvärr och du kommer alltid att utnyttja det.




Fri vers (Fri form) av FallenDuva
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-10 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenDuva
FallenDuva