Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi rymmer

Ta min hand, säger du. Jag ska rädda dig från all världens ondska.
Vi rymmer du och jag. Bort från allt som gör oss illa. Vi rymmer till våran framtid.
Den framtiden som vi alltid har pratat om men som lika fort runnit ut i sanden.

Vi har ingen framtid tillsammans egentligen. Jag vet det och jag accepterar det.
Men i drömmarna kan allt ske.





Fri vers (Fri form) av FallenDuva
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenDuva
FallenDuva