Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv med bipolär sjukdom


Dag och natt

Det är dag och den håller i sig i flera veckor
Och jag är uppe bland molnen
Jag är euforisk och kreativiteten flödar
Springer genom en värld som tycks stå helt still.
Sen crashar jag.
I 300km/h
Rakt in i en vägg av betong
Sen blir det natt och natten stannar i flera veckor
Jag ligger där och inväntar döden
Hela natten lång ligger jag där och bara väntar
Väntar på att ångesten ska äta upp mig
Sen börjar det ljusna igen
Jag börjar lägga märke till alla färger runt omkring
Min spegelbild försöker inte strypa mig
Och sen äntligen det morgon
Jag kan äntligen andas
Och allt känns normalt igen
Snart är det dag.








Fri vers (Fri form) av FallenDuva
Läst 197 gånger
Publicerad 2015-06-10 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenDuva
FallenDuva