Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten: https://www.youtube.com/watch?v=fp0qEB59Ey0


På flykt är jag hemma

Det finns en plats i musiken
Jag kanske kommer därifrån
För det känns verkligen som hemma
Och det tar mig härifrån

Där kan du höra mig spela
Något jag förmodligen gjort själv
Du känner allt för väl till min stolthet
Jag kommer inte tillbaka ikväll

För att stå ut med allt

På flykt är jag hemma
På flykt är jag hemma
Jag är hemma nu

Ditt ansikte är som solen
Med dig är allt en vackrare vy
Men du får inte se mina skuggor
Jag är ledsen, jag måste fly

Älskling, det finns så många platser
Jag drog till Köpenhamn en gång
För när kärleken var trasig
Behövde jag bli flera meter lång

För att kunna se över allt

På flykt är jag hemma
På flykt är jag hemma
Jag är hemma nu

En gång grät jag på beställning
Tårar tunga som bly
Jag hade fuckat upp, du var arg
Du kan aldrig tro på hur många sätt jag lärt mig att fly

En gång skyllde jag på dig
Fast du hela tiden hade rätt
Det har du haft så många gånger nu
Det har jag ännu aldrig erkänt

För att överleva allt

På flykt är jag hemma
På flykt är jag hemma
Jag är hemma nu

Jag kanske gömmer mig i natten
På någon bar nere i stan
Du får väl gissa, för jag orkar inte
Stå till förfogande med svar

Sitter och skriver på min bok
Den som aldrig blir klar
Om den så blir flera tusen sidor lång
Finns det alltid flera ord kvar

På flykt är jag hemma
På flykt är jag hemma
Jag är hemma nu
Jag är hemma nu
Jag är hemma nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-10 16:36



Bookmark and Share


  P-E-H
Den vill jag höra tonsatt! Vilken fantastisk text!
2015-03-10

    Sefarge VIP
Sånt lyster
I dessa spröda rader.
Som en vaggande
Vagabond Sångs
Dikt!!
:)


2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP