Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Skräckslagen

Fröken skräckslagen bestämmer sig för att leva...
Hon gör det tappert - men blygt som bara en skräckslagen kan.

Hon är van att alltid vara den duktiga så hon är inte bara livrädd hon är dessutom riktigt förskräckt.

Rädd men nyfiken och uns modig.

Hon tar både första steget men även andra...
hon backar när hon förstår att någon kan uppfatta situationen hotfullt - men främst hon själv!

Skräckslagen, modig, nyfiken och duktig - kan man överleva livet med dessa villkor - ja det kan man om man dessutom är förnuftig.

Förnuftig kan inte fröken livrädd vara förutom inom sina egna hemmets väggar - där känner hon sig trygg, klok och icke sårbar...

Fast kan man gömma sig från livet - när livet är till för att levas.
Så - där är hon nu - igen...

Beslutsam på första rutan .

 

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa