Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ett funktionshinder

Sanningen
är delvis.
Du förstår
en del.
Min del
är större.
Tack vare dig.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-03-11 20:24



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Suveränt formulerat. Precis så är det.
2015-03-13

  Anya VIP
En synnerligen intressant text som får mig att tänka till. Jag tänker mig hur diktarjaget växer i samspelet med den hen ska få att växa. En sorts symbios.
2015-03-13

    ej medlem längre
"Sanningen
är delvis."
Klokt.
2015-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra insikt att ha, det du beskriver i enkla men stora ord.
2015-03-12

  WyS VIP
Insiktsfullt... Bra!
2015-03-12

  walborg
Djup ömsesidighet och respekt
2015-03-11

  i af apa
en teXt
som väXer
med läsaren. Marita
har rätt...
2015-03-11

    ej medlem längre
Kloka du!
2015-03-11

  Almagrundet
Mitt i prick!
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
En fantastiskt bra text!
Blir bättre och bättre för varje gång jag läser.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP