Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kränkningar på nätet, näthat, styrka,


Nätets eksem

Ber inte om ursäkt för att jag är rak och ärlig. Du tittar ner på mig, och anser att jag är förfärlig. Mina ord dig stöter, och du blir upprörd. Ja, tanken med mitt raka är ju inte att få dig förförd. Du himlar med ögonen, och tänker, vad har hon för fel. Vad fan är det hon skriver, som vi får ta av del. Tysta denna hynda, hon har ju problem. Aldrig, säger jag till er, nätets eksem. Jag må kanske vara lite udda, och utanför normen. Skriver om ämnen, belyser hatstormen. Är full av åsikter, och skriver utan censur. Rak och ärlig, är min procedur. En del funderar, hur funkar denna kvinna. Är hon störd, blåst i huvudet, kan hon inte bara försvinna.

Hon snackar ju bara en massa skit och blaha. Vem fan bryr sig om att läsa hennes rader, hon säger det är konst, jaha. Hon tar för mycket plats, vill inte se henne i mitt nyhetsflöde. Döljer idioten, kanske blockar, för hon min dag förstörde. Orka läsa hennes babbel i loggen, varje jävla dag. Fan lås in henne, ge henne en örfil, ett hårt slag. Tysta tanten, vem tror hon att hon är. Hennes patetiska rader vår vardag förtär. En äldre tant, tror att hon kan författa. Vem bryr sig om hennes åsikter, stavelser så besatta. Tysta kärringen, vem vill ens vara hennes vän, hur kan man. Hon gör bort sig själv, vilket hon inte verkar förstå, eller kan. Att sticka ut utanför normen, är inte acceptabelt. att vara rak och udda är väldigt riskabelt. En efter en, de lämnar, och drar iväg och försvinner. Vänner som en gång fanns, vänder ryggen till, innan jag ens reagerar hinner.

Jag står upp trots att ni vill att jag faller. Jag står emot, är psykiskt stark mot ert skvaller. Jag kommer inte att sluta skriva, om hur jag känner och tycker. Står emot ert förtalsnycker. Om jag är jobbig och besvärlig med mina rader. Ber ej om ursäkt, aldrig, även om jag ger er spader. Ord som jag ofta får höra, är att jag är patetisk och har attityd. Ingen som gillar dig, du är hatad, så hör upp och lyd. Sluta skriva dina äckligt löjliga rader med trams. Du kan inte ens dansa, har sett dig, inte en chans. Du är en gammal kärring, som snart är rynkig, åldrad och passerad. Ingen vill se dig, röra dig, du är kasserad.

Så lägg av att trycka ut bokstäver med ditt tangentbord. Ingen som vill ha dig här på vår jord. Säger nu till er, att det är fritt för er att välja. Att vara min vän, eller Jantelagen med hull och hår svälja Viker mig inte för näthat och slag. Vaknar upp varje dag, med nya krafter och nya tag.

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-12 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale