Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osammanhängande minne



Jag har snart glömt hur ditt leende ser ut
Glömt vart du är kittlig
(fast det är överallt)

Jag har glömt hur man lagar kyckling med spenat
För jag har ingen att bjuda det på längre

Jag har snart glömt dina dofter
Och hur din kropp kändes under mina fingrar

Jag vet att det är mitt eget fel

Såna som jag dödar hoppet
Såna som jag förstör det vackra med min tysthet

Jag borde ha gett mer
Jag borde ha tagit dig med storm

Men jag är ingen sexig blondin med kurvorna på rätta stället
Jag är inte svårflirtad och avståndstagande
Jag är mörkhårig och formad lite si och så
Och kastar mig gärna huvudstupa in i känslor
Jag är allt du inte vill ha
Det borde jag ha förstått från början

Men jag är så dum likt filmen vi delar




Jag har snart glömt dig
Och du mig

Jag saknar dig nu
Mer än du kan förstå

Och jag kan bara ångra att jag lättade lite på min höga mur
Och jag kan bara drömma om den där lakritsbakelsen

Barfota fötter i vattnet
Sconesfrukost på sängen
Cykla genom sommaren hand i hand
Det är inget som nånsin kommer ske

Jag kom dig så nära inpå din hud och kropp
Och jag kan bara ångra att jag inte är den andra
Den du vill ha

Och jag hatar det så

Fattar du nu varför mina ord dröjer
Varför jag inte orkar höra din röst

Fattar du hur mycket du fattas mig



Och jag har snart glömt dig
Litegrann

Det är bäst så säger mitt hjärta
Och minnen kan göra en människa galen






Fri vers av Tess74
Läst 100 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-12 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såna som jag dödar hoppet

Snyggt!

Saknaden känns i denna fina text...
2015-03-14

  evana
En text man vill vill stanna kvar i och läsa mer av. Väldigt bra!
2015-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och berörande om kärlek som finns och inte.
2015-03-13

  Lars Hedlin
Vemods vackert och starkt!
2015-03-13

    ej medlem längre
Här vilar en vacker ton..så omgiven!
2015-03-12

  Henrik Krantz
Vackert och smärtsamt.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74