Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom


Tomheten i mars
naturen står och väger
en stund är det höst




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-14 01:08



Bookmark and Share


  Deva
Javisst, alla höstlöv kommer farande inpå tomten!
2015-03-14

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av väderläget.
Din haiku berör.
2015-03-14

  Nanna X
om en vecka är det vårdagjämning. då för hösten fan ge sig.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP