Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet efter detta



På kyrkogården
kan man vandra kring
kolla
vilka grannar man kommer ha

Lugnt
i vackra omgivningar
fågelsång uti vindars sus














Fri vers av Anita Hanssen
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 10:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen